"Wszędzie rozmawiaj" to usługa, w której klient za 9 złotych otrzymuje multipakiet 30 jednostek (SMS, MMS, minuta). W celu maksymalnego uproszczenia zasad korzystania z usługi pakiet można wykorzystać:

• w roamingu w UE na połączenia głosowe, SMS-y i MMS-y
  • w Polsce na międzynarodowe połączenia głosowe, SMS-y i MMS-y do UE.

Wszystkie usługi będą wymieniały się jeden do jednego, tzn. 1 minuta będzie wymienialna na 1 SMS lub 1 MMS.

Z usługi "Wszędzie rozmawiaj" będą mogli skorzystać klienci wszystkich segmentów: abonamentowego, Mix oraz Tak Tak. Aktywacja będzie bardzo prosta i możliwa w wielu kanałach obsługi, m.in., SMS, Ekspresowy kod, Automatyczny System Obsługi Klienta (IVR), w punkcie sprzedaży, czy bezpośrednio u konsultanta telefonicznego Biura Obsługi Klienta. Pakiet 30 jednostek będzie można wykorzystać przez 14 dni od momentu aktywacji.

Klient o możliwości aktywowania multipakietu tanich usług w roamingu będzie informowany w powitalnej wiadomości tekstowej, którą otrzyma zaraz po włączeniu telefonu za granicą.

Więcej informacji o usłudze "Wszędzie rozmawiaj" będzie dostępnych na stronie www.t-mobile.pl od dnia wprowadzenia jej do oferty 5 czerwca br.