Usługa "Między Nami" oferuje bezpłatne rozmowy pomiędzy dwoma numerami przez rok od momentu aktywacji. Połączenia między numerami są bezpłatne przez pierwsze pół godziny rozmowy, a dopiero po tym czasie naliczana jest opłata zgodna z cennikiem taryfy dzwoniącego użytkownika. Liczba bezpłatnych rozmów pomiędzy użytkownikami usługi w ciągu dnia jest nieograniczona, a każdy z nich z zyskuje roczną ważność konta bez konieczności doładowania go w tym czasie.

Roczna aktywacja usługi "Między Nami" dla obecnych użytkowników "Tak Tak - T-Mobile na kartę" wiąże się z jednorazową opłatą w wysokości 14,50 złotych dla każdego numeru z pary. Usługą można zarządzać kompleksowe przy wykorzystaniu Ekspresowych kodów, serwisu automatycznego pod numerem *9602, Internetowego systemu obsługi na stronie www.t-mobile.pl oraz bezpośrednio u konsultanta.

Od 9.08.2011 oferta "Między Nami" będzie dostępna w trzech formach:

1. dla nowych klientów - "Starter Miedzy Nami" z dwoma kolejnymi numerami telefonów za 29 złotych,
2. dla obecnych klientów - koszt rocznej aktywacji 14,50 złotych dla każdego numeru z pary,
3. dla obecnych i nowych klientów - bezpłatnie w przypadku zaproszenia nowego użytkownika przez dotychczasowego.

Więcej informacji o nowej ofercie będzie dostępnych na stronie www.t-mobile.pl.