T-MOBILE31.12.2014

Nowy MIX w T-Mobile daje bezpłatnie 12 GB na rok

Od 1 stycznia 2015 roku jeszcze więcej Internetu do wykorzystania w MIX od T-Mobile. Klienci otrzymują na start w prezencie bezpłatny pakiet 12 GB do swobodnego korzystania z Internetu nawet przez rok.

T-Mobile przygotowało wyjątkową ofertę dla osób często korzystających z Internetu w telefonie i lubiących mieć swoje wydatki pod całkowitą kontrolą. Klienci przedłużający i dołączający do oferty MIX po 1 stycznia 2015 roku otrzymują na start prezent – pakiet aż 12 GB Internetu LTE do swobodnego wykorzystania przez 365 dni. Dodatkowym benefitem dla użytkowników MIX jest dostępny za 0 zł odnawialny co miesiąc pakiet 100 SMS/MMS na połowę lub cały okres trwania kontraktu w zależności od wybranej taryfy. Nowa oferta MIX to również elastyczne warunki doładowań konta.

nowy_mix_575

Nowoczesne smartfony w MIX dla lubiących rozmawiać oraz fanów Internetu

Oferta MIX jest również dostępna w pakiecie z popularnymi smartfonami w atrakcyjnych cenach. Telefony takie jak Samsung Galaxy Trend Plus, Microsoft Lumia 353 i LG F60 można nabyć już od 9 zł i cieszyć się dodatkowymi usługami dostępnymi w MIX, takimi jak MyBox, WiMP oraz strefa T-Mobile w Player.pl.

Oferta Noworoczna MIX jest skierowana zarówno do klientów indywidualnych, jak i biznesowych. Szczegóły oferty dostępne są na stronie www.t-mobile.pl oraz w punktach sprzedaży T-Mobile na terenie całego kraju.

ZAŁĄCZNIKI

ZDJĘCIA