Konrad Mróz02.08.2013

„Bezpieczny Internet” w Heyah i T‑Mobile na kartę

Cały miesiąc Internetu za 9 złotych – tylko tyle zapłacą klienci Heyah i T‑Mobile na kartę. Nowa oferta to bezpieczeństwo i pełna kontrola kosztów.

W T‑Mobile na kartę i Heyah na kartę od 8 września zacznie działać nowy sposób rozliczania kosztów transmisji danych.

Jaka jest najważniejsza zmiana? Najważniejsza zmiana to gwarancja, że za korzystanie z Internetu w telefonie klient nie zapłaci więcej niż 9 złotych miesięcznie – bez konieczności aktywowania dodatkowych pakietów! I tak, już przy pierwszym połączeniu internetowym klientowi zostanie automatycznie aktywowany pakiet danych. W pierwszej kolejności będzie to 10 MB za 3 złote, do wykorzystania w ciągu 30 dni. Jeśli jednak ten pakiet okaże się niewystarczający, po jego wykorzystaniu, klientowi zostanie automatycznie uruchomiony pakiet 90 MB w cenie 6 złotych. Oba pakiety ważne są przez 30 dni od dnia uruchomienia pierwszego z nich.

Który sposób rozliczania Internetu wybrać? Każdy klient może dokonać wyboru, między nowym, a dotychczasowym sposobem naliczania. Po przejściu na nowy sposób, w każdej chwili będzie możliwość powrotu do taryfikacji wg. zużycia np. poprzez wysłanie SMS-a.

Co dalej? Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na strony internetowe www.heyah.plwww.t-mobile.pl, gdzie można zapoznać się ze szczegółami. W najbliższych dniach do klientów Heyah i T‑Mobile na kartę przeprowadzimy wysyłkę e-maili i listów z informacją o wprowadzanych zmianach.