Piotr Żaczko05.05.2016

MegaHit od T‑Mobile - Patricia Kazadi i Kinga Preis w nowej kampanii reklamowej Operatora. Prawdziwa petarda!

Już od jutra, 6 maja każdy przenoszący swój numer do T‑Mobile będzie mógł skorzystać z wyjątkowej promocji - przez 4 miesiące w cenie 10 zł otrzyma nielimitowane rozmowy, SMSy i MMSy oraz 100 GB danych. Równolegle z jej startem Operator ruszy z komunikacją marketingową.

6 maja br. T‑Mobile zaoferuje wszystkim klientom w Polsce możliwość sprawdzenia w praktyce, jak działa najlepsza sieć w kraju. Klienci, którzy zdecydują się przenieść numer do T‑Mobile, skorzystają z superpromocji: przez 4 miesiące rozmowy, SMSy, MMSy bez limitu i 100 GB w abonamencie tylko za 10 złotych miesięcznie. Umowa jest elastyczna i w każdym momencie będzie można z niej zrezygnować, przed lub po upływie okresu promocyjnego.

Wprowadzeniu oferty towarzyszyć będzie kampania reklamowa, utrzymana w dobrze rozpoznawalnej i lubianej konwencji „Hity od T‑Mobile”. Głównymi bohaterkami serii spotów reklamowych będą - aktorka Kinga Preis oraz Patricia Kazadi – dziennikarka i wokalistka. Kinga w rytm znanego przeboju zespołu The Kinks, zachęcać będzie Patricję do osobistego przekonania się o zaletach najlepszej sieci od T‑Mobile, w czym pomóc jej mają wyjątkowo atrakcyjne warunki promocji.

W intensywnej kampanii reklamowej zobaczyć można będzie spot 45-sekundowy, który przedpremierowo zaprezentowany jest poniżej,

oraz wersje 30-

i 15-sekundowe.

Kampania obecna będzie także w radio, Internecie (display i rich media) i social mediach a także na nośnikach wielkoformatowych i BTL.

Więcej o warunkach promocji można dowiedzieć się w salonach i sklepach T‑Mobile oraz na stronie: www.t-mobile.pl.