Wojciech Strzałkowski02.01.2015

Milion osób wybrało Jump!, 12 GB w MIX na rok oraz Internet za połowę ceny – to noworoczne hity T‑Mobile

2 stycznia startuje noworoczna kampania reklamowa T‑Mobile, prezentująca najlepsze oferty operatora. W ramach kampanii przedstawione zostaną oferty abonamentowe JUMP!, które przyciągnęły już milion użytkowników, najbardziej internetowy MIX oraz oferta Internetu LTE 4G z 50% zniżką.

Milion osób ma Jump!

Nowa kampania T‑Mobile koncentruje się na najważniejszych atutach taryf Jump! – czyli nielimitowanych połączeniach krajowych, SMS-ach oraz MMS-ach do wszystkich sieci. Taryfy Jump! od momentu wprowadzenia w czerwcu 2014 r. zdobyły już ponad milion użytkowników. To na tym przesłaniu skupia się pierwszy z nowych spotów reklamowych. Utrzymany w kolorystyce charakterystycznej dla operatora zachęca, aby dołączyć do tego grona. Drugi, dłuższy spot podkreśla benefity taryf Jump! – dzięki prawdziwie nielimitowanym połączeniom, SMS-om i MMS-om, dzielenie się szczęściem z najbliższymi jest naprawdę proste i nie podlega żadnym ograniczeniom.

Internet 4G LTE niesamowicie szybki i tańszy o połowę

Nowy spot promuje również szybki Internet LTE 4G, który dla klientów T‑Mobile jest teraz dostępny o 50% taniej. Nowa oferta obejmuje wszystkie pakiety Internetu, którym można cieszyć się na różnych urządzeniach mobilnych m.in. na komputerach, laptopach i tabletach.

Najbardziej internetowy MIX  w T‑Mobile

W radio i Internecie rusza kampania informująca o noworocznej ofercie Mix w T‑Mobile, której głównym benefitem jest duża paczka Internetu - 12 GB Internetu za darmo, do swobodnego wykorzystania przez cały rok już przy zobowiązaniu na 24 doładowania.

Najnowsza kampania reklamowa T‑Mobile obejmuje telewizję, OOH, radio i Internet. Kampanię w mediach uzupełniają działania BTL w punktach sprzedaży. Koncept kreatywny kampanii przygotowała agencja DDB Warszawa. Za planowanie i zakup mediów odpowiada dom mediowy Starcom.

Nowe spoty można obejrzeć na oficjalnym kanale T‑Mobile Polska na portalu YouTube:

JUMP bez limitów do wszystkich:

Milion osób ma Jump!:

Internet 4G LTE niesamowicie szybki i tańszy o połowę: