T‑Mobile 06.07.2011

Nawet 120 złotych za przeniesienie numeru do T‑Mobile

• Rok ważności konta na połączenia wychodzące
  • Dodatkowo do 120 złotych za doładowania

7 lipca br. T‑Mobile wprowadzi nową promocję dla klientów przenoszących swój numer telefonu do T‑Mobile od innego operatora: Przenieś numer do Tak Tak - T‑Mobile na kartę.

Za zmianę dotychczasowej sieci na ofertę Tak Tak - T‑Mobile na kartę klient otrzyma rok ważności konta na połączenia wychodzące bez konieczności doładowywania go w tym czasie. Ponadto dla klientów, którzy doładują konto kwotą minimum 25 złotych sieć T‑Mobile przygotowała 6 bonusów o wartości 20 złotych każdy, które będą dodawane do środków zgromadzonych na koncie. Dzięki temu klienci za przeniesienie numeru mogą otrzymać nawet 120 złotych do wykorzystania w dowolny sposób i do wszystkich sieci.

Przeniesienie numeru do T‑Mobile jest proste, a wszystkie formalności można załatwić podczas jednej wizyty w salonie lub sklepie sieci T‑Mobile. Wystarczy złożyć wniosek o przeniesienie numeru wraz z formularzem pełnomocnictwa, a konsultant zajmie się wszystkimi formalnościami związanymi z przeniesieniem numeru.

Więcej informacji o ofercie będzie dostępnych na stronie www.t-mobile.pl