Piotr Żaczko05.01.2017

Od dziś klienci T‑Mobile jeszcze łatwiej zarejestrują swój numer na kartę

Od dziś, 05 Stycznia 2017, klienci T‑Mobile chcący zarejestrować swój numer na kartę mogą to zrobić w jeszcze prostszy sposób niż dotychczas – u każdego listonosza Poczty Polskiej, który wyposażony jest w tablet.

Już za 3 tygodnie upływa termin w którym wszystkie numery na kartę powinny zostać zarejestrowane. Swoim klientom T‑Mobile, proponuje wiele sposobów na wypełnienie tego obowiązku: nie tylko za pośrednictwem szerokiej sieci własnych i współpracujących punktów, ale także kuriera, systemów transakcyjnych popularnych banków oraz specjalnej aplikacji w którą wyposażeni są pracownicy Operatora.

Dodatkowo już od dzisiaj, dzięki współpracy z Pocztą Polską, klienci T‑Mobile będą mogli dokonać rejestracji swojego numeru u listonosza wyposażonego w tablet. Specjalna aplikacja umożliwi szybkie przeprowadzenie procesu z zachowaniem pełnego bezpieczeństwa przekazywanych danych.

Wystarczy okazać jeden z akceptowanych dokumentów potwierdzających tożsamość i podać podstawowe dane. Usługa świadczona będzie bezpłatnie na terenie całego kraju.

Na klientów T‑Mobile rejestrujących swoje numery na kartę w dalszym ciągu czeka potrójna moc korzyści – darmowe rozmowy i SMS-y w T‑Mobile, kwota doładowania podwojona za każdym razem, a co miesiąc 10 GB Internetu za darmo nawet przez rok.