Piotr Żaczko27.03.2015

Proste taryfy i mobilny dostęp do cyfrowej rozrywki – nowa oferta internetowa T‑Mobile

Od 30. Marca br. T‑Mobile wprowadza ofertę szybkiego Internetu mobilnego 4G LTE dedykowaną klientom prywatnym. Nowa propozycja operatora bazować będzie na czterech prostych pakietach. Dodatkowo klienci będą mogli korzystać z dostępu do popularnych serwisów rozrywkowych – Strefy T‑Mobile w Player.pl, bogatej oferty książek w Legimi oraz platformy muzycznej WiMP.

Najnowsza oferta Internetu mobilnego od T‑Mobile to świetna propozycja dla tych klientów, którzy nie tylko lubią być on-line, ale też korzystać z rozrywki mobilnej wszędzie tam, gdzie są. Cztery nowe proste taryfy oferują od 5 GB do nawet 70 GB miesięcznego limitu danych do wykorzystania w szybkiej sieci 4G LTE, jak również bezpłatny dostęp do popularnych serwisów rozrywkowych (w zależności od wybranej taryfy).

W zależności od potrzeb klient może zdecydować się na wersję bez urządzenia, ofertę z modemem lub routerem, tabletem (7 albo 10 cali) lub laptopem.

T‑Mobile przedstawia w nowej ofercie nie tylko elastyczne pakiety danych i nowoczesne urządzenia. Dzięki partnerstwom z dostawcami i twórcami popularnych usług może zaproponować swoim klientom unikatową wartość - bezpłatny dostęp do atrakcyjnych treści multimedialnych: kanałów telewizyjnych na żywo, setek filmów, seriali i bajek w Strefie T‑Mobile, tysięcy pozycji książkowych w usłudze Legimi, czy wreszcie dziesiątek tysięcy albumów i klipów muzycznych poprzez platformę WiMP. W ofercie INTERNET MAX klienci otrzymają w prezencie na całą umowę usługi o miesięcznej wartości ponad 40 zł.

Aktualni klienci operatora mogą także liczyć na dodatkową, dziesięciozłotową zniżkę od ceny każdego abonamentu przez całość trwania umowy.

Pełną informację o cenach ukazuje poniższa tabela:

nowetaryfy

Więcej informacji o ofertach będzie dostępnych na stronie www.t-mobile.pl.

Użytkownicy Internetu mobilnego w T-Mobile korzystają z najnowocześniejszej, całkowicie zmodernizowanej infrastruktury telekomunikacyjnej operatora. W chwili obecnej T‑Mobile Polska obejmuje niemal 100% populacji Polski zasięgiem swojej sieci 3G oraz ponad 55% populacji zasięgiem 4G LTE. Wysoką jakość sieci potwierdziło niezależne badanie, w którym T‑Mobile uzyskał najlepsze wyniki spośród 4 operatorów infrastrukturalnych, bądź nie gorsze niż liderzy badania. Największe przewagi sieci T‑Mobile to, między innymi: jakość połączeń głosowych, średnie prędkości transmisji danych, czas otwierania stron internetowych czy płynność odtwarzania filmów w YouTube.