Wojciech Strzałkowski22.07.2016

Rejestracja numeru w sieci T‑Mobile – łatwo, szybko i telefon w bonusie

Od poniedziałku 25 lipca rozpoczynamy akcję rejestrowania wszystkich numerów usług przedpłaconych w T‑Mobile, Heyah i tuBiedronka. Naturalnie, kartę SIM można zarejestrować w każdym z kilkuset salonów firmowych i autoryzowanych punktów sprzedaży T‑Mobile na terenie kraju. Wystarczy zabrać ze sobą telefon wraz z dowodem osobistym, a wszystkie formalności potrwają tylko chwilę. Na klientów rejestrujących numery czekają w sklepach T‑Mobile specjalne promocje i bonusy. Więcej informacji na temat rejestracji numerów na kartę będzie dostępne na stronie: www.zarejestruj-karte.pl.

Jak sprawdzić, czy numer jest zarejestrowany?

Najprościej i najszybciej na telefonie, wpisując bezpłatny, ekspresowy kod: *100# i zatwierdzając klawiszem połączenia. Na ekranie uzyskamy informacje o tym, czy numer jest zarejestrowany.

Jak zarejestrować numer?

Przez telefon, jeżeli posiadamy już inny numer zarejestrowany w T‑Mobile, Heyah lub tuBiedronka:

• dzwoniąc na specjalną bezpłatną infolinię +48 606 606 606 – najlepiej z numeru, który chcemy zarejestrować.
  • korzystając z aplikacji Mój T‑Mobile
  • wchodząc na stronę www.zarejestruj-karte.pl i logując się w aplikacji do samodzielnego zarządzania kontem na www

W sklepie T‑Mobile zabierając ze sobą kartę SIM wraz z dowodem osobistym. Jeżeli nie mamy dowodu możemy zabrać paszport lub kartę pobytu, a w przypadku firm konsultant poprosi nas dodatkowo o podanie numeru NIP, REGON lub KRS.

Gdzie można zarejestrować numer?

Oczywiście w jednym ze sklepów T‑Mobile. Szczegółowa lista punktów rejestrujących numery jest dostępna na stronie: www.t-mobile.pl/zarejestruj

Bonusy za rejestrację

Odwiedzając sklep, czy kontaktując się z infolinią warto zapytać o aktualne promocje dostępne dla klientów rejestrujących numery. T‑Mobile przygotował specjalne bonusy m.in. za przeniesienie numeru do MIXa, czy do usług abonamentowych. Dla klientów chcących nadal korzystać z telefonu na kartę będą odsłanianie kolejne promocje i wystarczy tylko wybrać najlepszą dla siebie. W pierwszym tygodniu dla klientów rejestrujących numery przygotowaliśmy niespodziankę - telefon MAXCOM MM237 Dual SIM za 19 złotych. Idealny dla osób lubiących dużo rozmawiać i SMS-ować telefon, który bez ładowania wytrzyma w stanie czuwanie ponad tydzień.

Bonusy za przeniesienie numeru

W tej chwili oferujemy Klientom innych sieci za przeniesienie numeru do nas specjalne pakiety ważne aż 90 dni. Jeżeli przejdą do T‑Mobile na kartę, otrzymują na powitanie 100 złotych do wykorzystania na rozmowy i SMS-y. Z kolei w Heyah dajemy aż 1 000 minut rozmów do wszystkich.

Więcej informacji o zasadach rejestracji numerów na kartę w sieci T‑Mobile można uzyskać na: