Opcje filtrowania
Wyszukaj w archiwum
Milena Tkaczyk | 29.08.2019 |  Produkty

Już 2 września T‑Mobile wprowadza do swojej oferty Giga Taryfy – największe na rynku pakiety internetu mobilnego przy pełnej prędkości w ramach oferty głosowej. W odświeżonej wersji abonamentu komórkowego L klienci będą mogli korzystać aż z 70 GB danych przy pełnej prędkości oraz usługi „SuperNet Video HD”, dzięki której użytkownik może oglądać filmy, seriale, mecze i klipy muzyczne bez zużywania pakietu danych. W połączeniu z nielimitowanymi połączeniami głosowymi, SMS-ami i MMS-ami to oferta, która daje użytkownikom idealne warunki do wykorzystywania możliwości sieci T‑Mobile.

Czytaj więcej Internetowa ofensywa – Giga Taryfy od września w ofercie T‑Mobile. Do 5 razy więcej danych przy pełnej prędkości w najlepszej sieci w Polsce
sonyzx3.png
Piotr Żaczko07.09.2018

Sony Xperia XZ3 w przedsprzedaży już w T‑Mobile

teaser_600x413_ofertarodzinna.png
Piotr Żaczko28.08.2018 |  Produkty

T‑Mobile prezentuje najbardziej elastyczną ofertę dla rodzin.

Desktop_1_telefon_v2 600x413.png
Piotr Żaczko28.06.2018 |  Produkty

Apple Watch Series 3 już od dziś dostępny dla klientów T‑Mobile!

teaser_nolimit.png
Piotr Żaczko04.06.2018 |  Produkty

Mistrzostwa świata jeszcze nie wystartowały, ale tak się składa, że my mamy już zwycięzcę - nowe oferty w T‑Mobile na kartę

DLAFIRM_2018_600x413.jpg
Piotr Żaczko09.01.2018 |  Produkty

T‑Mobile startuje z nową ofertą pakietów dla firm

galaxy_note_teaser.jpg
Piotr Żaczko24.08.2017 |  Produkty

Bądź pierwszy! Teraz możesz! Zamów Samsung Galaxy Note 8 w przedsprzedaży!