Opcje filtrowania
Wyszukaj w archiwum
Milena Tkaczyk | 06.12.2019 |  Produkty

Takiego prezentu świątecznego w Polsce jeszcze nie było! Już dziś T‑Mobile obdaruje swoich klientów wyjątkowym podarunkiem. W ramach podziękowania za zaufanie i kolejny wspólny rok operator udostępni wszystkim klientom, korzystającym z aplikacji „Mój T‑Mobile” nielimitowany internet na święta za darmo na 2 tygodnie.

Czytaj więcej Świąteczny, nielimitowany internet całkowicie za darmo na 2 tygodnie dla klientów T‑Mobile
videobezlimitudanych_teaser.png
Piotr Żaczko14.09.2018 |  Produkty

Do kina czy na film? Oferta T‑Mobile rozwiązuje ten dylemat w najnowszej odsłonie kampanii reklamowej T‑Mobile na Kartę

rodzinabezlimitu.png
Piotr Żaczko30.08.2018 |  Produkty

W T‑Mobile z rodziną wychodzisz dobrze nie tylko na zdjęciu – rusza kampania reklamowa promująca najbardziej elastyczną ofertę dla rodzin

teaser_600x413_supernet.png
Piotr Żaczko12.06.2018 |  Produkty

Niekończąca się przyjemność z oglądania – Bez limitów rozmowy, SMS-y, MMS-y i Video czyli nowa oferta T‑Mobile na kartę.

teaser_600x413_magentabiznesWOW.png
Wojciech Strzałkowski17.04.2018 |  Produkty

MagentaBiznes - tak się robi efekt WOW w biznesie

teaser_600x413_nielim_dom.jpg
Piotr Żaczko18.01.2018 |  Produkty

Nielimitowany Internet Domowy od T‑Mobile – tak dobry, że polecisz go sąsiadom. Rusza nowa odsłona kampanii poświęconej Nielimitowanemu Internetowi Domowemu.

teraz mozesz_600x413.png
Piotr Żaczko27.12.2017 |  Produkty

Nowoczesne urządzenia Huawei w supercenach w T‑Mobile - strzał w dziesiątkę!