Opcje filtrowania
Wyszukaj w archiwum
Piotr Żaczko | 18.04.2019

Nowy film Marvela „Avengers. Koniec gry” w kinach już 25 kwietnia, a od 19 kwietnia w T‑Mobile startuje nowa oferta MIX BOX: oprócz smartfonów w doskonałych cenach w zestawie znajdą się figurki Funko POP! Avengers z głównymi bohaterami superprodukcji. Kolekcjonerskie boxy – świetny pomysł na prezent.
Czytaj więcej Najpotężniejszy zestaw wszechświata, czyli nowy MIX BOX T‑Mobile z figurką kolekcjonerską z filmu „Avengers. Koniec gry”
INFORMACJA PRASOWA PGA_TMOBILE600x413.png
Piotr Żaczko11.10.2018 |  Wydarzenia

Gdzie gamingowe emocje tam też T‑Mobile – startuje Poznań Game Arena.

INFORMACJA PRASOWA Bezpieczeństwo przede wszystkim – nowy rok szkolny i kolejna edycja warsztatów powered by Zakładowa Jednostka Ratownicza RESCUE TEAM       T‑Mobile Polska S.A.
Karolina Kurasz10.10.2018 |  Odpowiedzialność społeczna

Bezpieczeństwo przede wszystkim – nowy rok szkolny i kolejna edycja warsztatów powered by Zakładowa Jednostka Ratownicza RESCUE TEAM T‑Mobile Polska S.A.

INFORMACJA PRASOWA Nowa odsłona oferty MagentaBIZNES ze smartfonem Samsung Galaxy S8 w atrakcyjnej cenie
Jakub Chajdak02.10.2018 |  Produkty

INFORMACJA PRASOWA stacjebazowe_600x413.png
Konrad Mróz01.10.2018 |  Technologie

6000 stacji bazowych z agregacją pasma

INFORMACJA PRASOWA pmk_final_teaser.jpg
Marlena Czaplak-Książek01.10.2018 |  Odpowiedzialność społeczna

Dzięki zaangażowaniu miliona Polaków T‑Mobile przekazał pieniądze na rehabilitację dzieci

INFORMACJA PRASOWA Aplikacja T‑Mobile wchodzi w ostatnią fazę beta testów. Pomóż ją przetestować i zgarnij 10 GB w prezencie.
Piotr Żaczko27.09.2018 |  Technologie