T-MOBILE09.09.2010

Era odkrywa nową gwiazdę TV!

Rafał Hryszko, 21 letni student zarządzania z Gdańska, nowym bohaterem kampanii medialnej sieci Era.

Ten utalentowany 21-latek ma szansę stać się rozpoznawalnym i zaistnieć w mediach. Swoją przygodę z telewizją rozpocznie od udziału w nowej kampanii sieci Era. Premiera kolejnej jej odsłony, w ramach projektu "Katy Perry Pop Video", będzie miała miejsce już w najbliższy piątek, 10 września. Rafał zagra w niej główną rolę. Udział w tym przedsięwzięciu zapewnił sobie zwyciężając w konkursie ogłoszonym 16 sierpnia na muzycznym portalu Ery www.eramusicgarden.pl.

Występ w reklamie to jedynie pierwszy krok w karierze Rafała. Pojedzie on także, jako jedna z 40 osób z Polski, na plan teledysku amerykańskiej piosenkarki Katy Perry do piosenki "Firework". Udział w nagraniu jest główną nagrodą w konkursie "Zabłyśnij w teledysku Katy Perry!". Rafał opublikował swój filmik już w pierwszym dniu trwania rywalizacji. Przedstawił w nim w lekki i zabawny sposób swoje liczne "talenty", którymi chciał pochwalić się przed artystką.

Nowy spot zaprezentuje przygotowania Rafała do występu w teledysku Katy. Korzystając z rad znajomych udzielanych mu przez telefon próbuje jak najlepiej przygotować się do nagrania. Reklama promuje jednocześnie specjalną promocję dla klientów Tak Taka i Tak Tak Fona ? 200% WIĘCEJ, która jest dostępna w sieci Era do końca września. Dzięki niej ci, którzy uzupełnią swoje konto jednorazowo kwotą minimum 25 zł, a następnie w ciągu 5 dni ponownie zasilą konto wybraną kwotą już od 25 złotych, otrzymają aż 200% wartości drugiego doładowania do wszystkich w sieci Era. Więcej informacji o ofercie można znaleźć na stronie www.era.pl.

Kampania będzie emitowana w telewizjach ogólnopolskich, tematycznych oraz w Internecie. Została ona przygotowana przez Departament Komunikacji Rynkowej PTC we współpracy z agencją Saatchi & Saatchi i domem mediowym Starcom.

Spot z nowej kampanii, jeszcze przed oficjalną premierą w TV, można obejrzeć już dziś na stronach www.eramusicgarden.pl oraz www.facebook.com/era.

ZAŁĄCZNIKI

ZDJĘCIA