T-MOBILE12.07.2013

Nowy Alcatel OneTouch Fire za 1 zł wyłącznie w T-Mobile

Pierwszy w Polsce smartfon z systemem Firefox OS dostępny będzie w sieci T-Mobile w ofertach Mix na liczbę doładowań oraz ofertach abonamentowych już za złotówkę.

FirefoxOS_Alcatel_288.jpgOd 12 lipca, w ofercie sklepu internetowego T-Mobile dostępny będzie Alcatel One Touch Fire w dedykowanej ofercie Mix na liczbę doładowań, w której pierwsze obowiązkowe doładowanie klient otrzyma od T-Mobile w prezencie. W tym samym dniu będzie można nabyć także online zestaw startowy obejmujący  telefon w cenie 399 zł i kartę prepaid.

Telefon Alcatel OT Fire będzie wiodącym aparatem we wszystkich ofertach Mix na liczbę doładowań i będzie dostępny już za 1 zł w doładowaniu od 25 zł lub w ofercie z darmowym Internetem w doładowaniu od 35 zł.

W przypadku ofert abonamentowych telefon dostępny będzie we wszystkich taryfach w cenie 1 złoty. Dodatkowo, T-Mobile zaoferuje specjalną, dedykowaną temu urządzeniu propozycję. W ramach abonamentu w wysokości 39,90 złotych przy kontrakcie na 24 miesiące klienci otrzymają 150 minut do wszystkich sieci w Polsce oraz pakiet 500 MB danych miesięcznie. Wszystkie oferty będą dostępne dla klientów od poniedziałku 15 lipca.

Szczegóły ofert dostępne będą na stronie www.t-mobile.pl

ZAŁĄCZNIKI

ZDJĘCIA