T-MOBILE30.12.2015

Przyjdź do T-Mobile na Gorącą Wyprzedaż – rusza kampania reklamowa promująca ofertę wyprzedażową w T-Mobile

Końcówkę roku i cały karnawał rozgrzewać będzie kolejny Hit od T-Mobile - Gorąca Wyprzedaż. W spotach reklamowych T-Mobile zachęca do skorzystania z wyjątkowej okazji i sprawienia sobie wymarzonych prezentów - nowoczesnych smartfonów, tabletów i notebooków, które są teraz dostępne w specjalnej ofercie cenowej.

Gorąca Wyprzedaż w T-Mobile to idealna okazja do sprawienia sobie wymarzonego prezentu, bo teraz ceny wybranych, wysokiej klasy smartfonów i tabletów w T-Mobile są obniżone nawet o blisko 800 złotych. Ofertę wyprzedażową wspiera kampania reklamowa, której osią są charakterystyczne dla ostatnich kampanii operatora, 15-sekundowe spoty produktowe. Wyróżnia je wyraźna, monochromatyczna kolorystyka z magentowymi akcentami, dynamicznym montażem i ciekawymi zabiegami postprodukcyjnymi.

W pierwszej kolejności będzie można zobaczyć filmy promujące ofertę abonamentową, z:

Samsung Galaxy S5 Neo:

HTC Desire 820:

oraz ofertę MIX, w której promowany jest Huawei Y6:

W drugiej kolejności, z początkiem stycznia, kampanię uzupełni spot promujący Mobilny Internet w T-Mobile oraz tablet Huawei Mediapad T1 8.0. Przedpremierowo prezentujemy go poniżej. Wtedy także kampania zagości w radio oraz na nośnikach OOH:

Kampania obecna będzie także w Internecie, w mediach społecznościowych oraz w materiałach POS w salonach operatora. Za kreację i produkcję nowych spotów produktowych odpowiada agencja Leo Burnett. Planowaniem, zakupem mediów oraz kampanią w Internecie zajęła się Starcom Mediavest Group (SMG).

Szczegóły dotyczącej oferty Gorąca Wyprzedaż można uzyskać w salonach T-Mobile, kontaktując się Biurem Obsługi oraz poprzez stronę internetową www.t-mobile.pl.

ZAŁĄCZNIKI

ZDJĘCIA