T-MOBILE01.07.2015

Wielkie wakacyjne podróże z T-Mobile to mniejsze rachunki za Internet i rozmowy

1 lipca 2015 rok T-Mobile obniża ceny najpopularniejszych pakietów roamingowych nawet o jedną trzecią w ofercie Travel & Surf od T-Mobile. Dzięki niej podczas wakacyjnych wojaży można bez obaw o niespodziewane koszty korzystać z ulubionych aplikacji i pozostawać w kontakcie z bliskimi.

temp_name

Oferta Travel & Surf od T-Mobile została przygotowana z myślą o wszystkich użytkownikach telefonów, którzy podczas bliższych lub dalszych podróży zagranicznych chcą korzystać z udogodnień dostępnych dzięki smartfonom. Szeroki wybór pakietów pozwala na obniżenie rachunków za rozmowy, SMS-y i korzystanie z mobilnego dostępu do Internetu w roamingu - zarówno w krajach Unii Europejskiej, jak i w ponad 100 krajach na całym świecie. Usługę Travel & Surf UE można aktywować na kilka sposobów, m.in. uruchamiając na telefonie komórkowym stronę www.t-mobile.pl/travelandsurf, wysyłając SMS lub wpisując ekspresowy kod na telefonie.

Od 1 lipca br. wraz z rozpoczęciem sezonu wakacyjnych podróży T-Mobile Polska przygotował dla klientów T-Mobile oraz Heyah miłą niespodziankę i obniżył nawet o jedną trzecią ceny najpopularniejszych pakietów roamingowych. Teraz cena usługi Wszędzie Rozmawiaj, czyli 30 minut do wykorzystania w roamingu, wymienialnych na SMS-y lub MMS-y, w ofercie wakacyjnej została obniżona do 5,99 złotych. Cena minuty rozmowy będzie kosztować tylko niecałe 20 groszy, czyli jak za połączenie krajowe. Usługę w ofercie abonamentowej T-Mobile, T-Mobile na kartę oraz MIX można aktywować wybierając *100# na telefonie.

Z kolei usługa Internetu mobilnego Travel & Surf oferuje klientom możliwość wybrania odpowiedniego dla nich pakietu z pośród siedmiu różnych zawierających od 20 MB aż do 2 GB danych do wykorzystania za granicą. Najmniejszy z nich kosztuje tylko 9,90 zł, a największy po wakacyjnym obniżeniu ceny przez T-Mobile Polska tylko 129,90 zł.

Wakacyjna zmiana cen usługi Travel & Surf stanowi część rozpoczętej niedawno i zakrojonej na szeroką skalę kampanii wizerunkowej T-Mobile “Łączymy ludzi w Europie”, którą wspiera dedykowana strona http://www.t-mobile.pl/europa. Na tej stronie można nie tylko poszerzyć wiedzę na temat europejskich atrakcji turystycznych, ale także znaleźć szczegółowe informacje na temat usługi roamingu mobilnego w T-Mobile.

Już od 1 lipca do 31 sierpnia z nowej propozycji operatora będą mogli skorzystać klienci T-Mobile oraz Heyah w ofercie abonamentowej, MIX oraz na kartę na warunkach opisanych poniżej:

Travel & Surf UE
W ofercie abonamentowej Ważność Aktywacja na ww.t-monile.pl/travelandsurf lub SMS na numer 80818 o treści Opłata
20 MB 1 DZIEŃ UE 20 9,90 zł
100 MB 3 DNI UE100 29,90 zł
500 MB 7 DNI UE 500 69,90 zł
1 GB 7 DNI UE1 99,90 zł
2 GB 14 DNI UE2 129,90 zł
Travel & Surf Świat (np. Turcja, Egipt)
W ofercie abonamentowej Ważność Aktywacja wybierając *140*70# na smartfonie, lub SMS na numer 80817 o treści:
Opłata
30 MB 7 DNI SWIAT30 29,90 zł