T-MOBILE17.03.2017

W internetowym sklepie T-Mobile miłe niespodzianki czekają za każdym rogiem

Kupił, nie kupił – obejrzeć można. Wiadomo że na www.t-mobile.pl do oglądania jest sporo: najnowsze smartfony, laptopy, gadżety – znajdziemy tam zawsze. Warto więc od czasu do czasu otworzyć drzwi do naszego wirtualnego sklepu i rozejrzeć się po nim trochę. A nuż, coś wpadnie nam w oko? :)

Tymczasem właśnie pojawił się nowy powód żeby zaglądać na www.t-mobile.pl: oto ruszamy z bardzo sympatyczną akcją promocyjną. W jej ramach użytkownicy korzystający ze sklepu T-Mobile będą mogli otrzymać solidne zniżki na produkty i usługi oferowane przez naszych partnerów. Niezależnie, czy chodzi o wyposażenie domu, odzież i kosmetyki, galanterię skórzaną czy… przegląd samochodu. Dzięki współpracy T-Mobile z innymi markami, będzie można ubrać się od stóp do głów, a zaoszczędzone pieniądze spożytkować na najnowszy model smartfona, abonament w Netfliksie albo inne przyjemności J

Na dobry początek ruszamy ze szczęśliwą siódemką (ale na tym raczej nie koniec. Wiecie, żeby nie było nudno)

• Duka: 25% rabatu na pierwszą ofertę tygodnia
  • Lancerto: 15% zniżki na całą ofertę
  • SpeedCar: każdy nowy klient otrzyma do przeglądu rejestracyjnego dowolnego pojazdu prezent w postaci kamerki samochodowej
  • Douglas: 10% zniżki na zakupy powyżej 149 zł
  • New Balance: 15% zniżki na produkty nieobjęte innymi promocjami
  • Quiosque: 20% zniżki na całą kolekcję
  • Showroom: 10% zniżki na zakupy powyżej 200zł

Wystarczy podać swój adres e-mailowy, na który zostaną przesłane kupony uprawniające do skorzystania z rabatów. Ze zniżki od jednego partnera można skorzystać tylko raz, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby skorzystać ze wszystkich zniżek u wszystkich partnerów ;)

Zaczynamy od dziś.

www.t-mobile.pl